La chance

Andra tisdagen på lovet satte vi oss i en bil med målet Bordeaux. Det var jag, Maria och hennes värdfamilj. 
 
Vi lånade ett hus av några av värdföräldrarnas vänner, inte i centrala Bordeaux utan mer ut mot kusten. När vi kom fram efter ett par timmar stod redan bordet dukat och vi blev bjudna på ostron, vin, stora räkor, grillat kött och musslor.
 
Dagen efter satte vi oss i bilen igen för att åka till Dune du Pyla och nej, jag visste inte heller vad det var. Ett stort sandberg (kände mig som hemma där om nån förstår vad jag menar) som naturen byggt upp. Hur häftigt som helst, plus att vi hade väldigt tur med vädret, över 20 grader och strålande solsken.
 
 
Dagen efter satte vi oss på varsin cykel för att ta oss till havet. Tror det blev runt 5 mil fram och tillbaka. Även här hade vi tur med vädret, halva dagen. Hemresan blev väldigt så blöt för alla. Tur där då att regn är något som förföljer mig och gör så att jag alltid har en regnjacka med mig. 
 
 
Den tredje och sista heldagen satte oss jag och Maria på en buss till Bordeaux. Efter en dryg timmes bussresa med stopp var femte minut kom vi hungriga fram. Efter en paus på Subway mötte vi upp svenska Robin som även han är utbytesstudent och bor nära Bordeaux. Sen turistade vi lite genom att gå runt med solbrillor och en glass i handen. För även här var det varmt och jag vet inte om det var tack vare solskenet men jag har blivit förälskad i staden. Så otroligt vacker och härlig stämning. Och universitetsstad och den är så kanske jag kommer tillbaka på riktigt en dag, vi får se.
 
Och just det, tog endast ett foto. Hade så mycket annat att tänka på, men jaja.
 
 
-

C'est comme l'été

Befinner mig utanför Bordeaux. Sommartemperaturer håller verkligen mitt humör på topp här. Kommer hem till Angers på lördag med många bilder och mycket att berätta, hörs då!
RSS 2.0