On est en vacances

Jag skulle egentligen befinna mig i Paris just nu, men så är tyvärr inte fallet. I Paris bor min värdpappas föräldrar och det är hos dem vi bor när vi åker dit. Men vi har haft influensa här hemma under de två senaste veckorna och det kändes inte riktigt värt att ta risken att smitta ned någon som är runt 85 år. Men vi åker vid ett annat tillfälle istället, troligtvis påsk!
 
Jag har dock klarat mig undan alla nysningar och hållit mig frisk. Brabra.
 
Så denna vecka blev helt plötsligt väldigt så planlös men det ska nog gå att lösa ändå. Ska se om jag kan tigga till mig ett IKEA-besök i Nantes då jag börjat få en massa konstiga carvings när det kommer till svensk mat. Senaste grejerna var nog svartvinbärssaft och falukorv. Det förstnämnda ska nog iallafall gå att hitta där kan jag tänka mig.
 
Sen på fredag får jag förhoppningsvis Norge-besök också, återkommer mer om det.
 
 
Och så avslutar jag min otroligt slappiga välbehövliga helg. Prov-veckan avklarad plus start på lov kunde inte firats på bättre sätt än i fredags. En massa skratt med underbara vänner som avslutades med att vi kom hem vid 6-tiden efter att ha sprungit som galningar för att hinna med morgonens första spårvagn. En sådan kväll som kommer stanna på minnet länge länge.
 
-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0