Ett beroende

Köpte ett paraply idag. Kände att det skulle vara skönt att slippa oroa mig för att det ska börja regna. För ja, det är faktiskt höst nu tycker jag också. Börjar sakna mina converse efter att gått omkring i ballerina i veckor, har fått en snygg bränna efter dem också för den delen. Det är lite kul.
 
Det blev ingen gymnastik förresten, det var redan fullt. Ska nog satsa på att börja med handboll istället. En lagsport liksom. Kände en enorm saknad efter att spela fotboll när vi hade golf på idrotten i måndags. Vi har golfen på samma ställe där det finns en massa fotbolls- och rugbyplaner. Och SCO Angers (Angers bästa fotbollslag) hade träning samtidigt. Alla tyckte jag var helt galen som ville spela fotboll istället för att stå där och svinga golfklubban. Frankrike alltså. Här spelar alltså tjejer inte normalt denna sport. Möjligtvis i större städer men inte här.
 
Men handboll ska bli kul.  
 
Har för övrigt utvecklat ett beroende för dessa chokladfingrar. Så en sport kan nog vara ganska så bra.
 
 
Nu ska jag ut och prata franska och ägna mig åt passiv rökning. Hörs imorgon.
 
-

Kommentarer
Postat av: Maria

Tjabba! Hittade av en slump din blogg och tycker det är sjukt kul att läsa den! :)
Undrar om du har typ någon "saker-jag-måste-göra-innan-jag-åker-hem-lista"? Vore väldigt roligt att läsa vad du vill ha gjort liksom!


Svar: Hej! vad kul att du gillar bloggen, tack! jag har tänkt flera gånger att jag ska göra en sån lista men det har inte blivit av än så länge. men kommer nog att försöka göra något liknande! då kan jag skriva och berätta om det! :)
Ebba Blixth

2012-09-23 @ 15:34:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0