Allmänt glad

Hej. Tänkte bara berätta att just nu är jag så jäkla glad. Allmänt glad alltså.
 
Jag är glad att jag tog steget att åka som utbytesstudent. Jag är glad att vara här i Angers. Jag börjar lära känna människor här och man kan fortfarande gå omkring i ballerinaskor.
 
Idag var jag varit på den första franska för utlänningar-kursen och jag gillar den verkligen. Den hålls på ett institut inte alls långt hemifrån och det är gratis. Det lär ut väldigt basic grejer men sånt som man faktiskt har nytta av. Sen blir jag så glad då jag inte är sämst på något och att jag förstår allt läraren säger. Varje onsdag klockan 17, längtar redan tills nästa vecka.
 
Imorgon händer även något väldigt kul. Jag ska iväg på min första gymnastikträning! Gymnastik är något som jag höll på med när jag var liten och det vore verkligen jätteroligt att prova på det igen. Så på torsdagar är det för nybörjare, vilken antagligen passar mig alldeles utmärkt som stel fotbollsspelare.
 
Så glad att vara här. Har faktiskt inte längtat hem på riktigt en enda gång under dessa tre veckor i Frankrike. Helt sjukt att det redan gått tre veckor förresten.
 
 
-

Kommentarer
Postat av: carro happe

Vad härligt det låter ebbaa! :) jätte kul att läsa om ditt äventyr! hoppas gymnastiken går super å njut av värmen ;)

2012-09-19 @ 20:15:01
Postat av: Julia

Vad kul att du trivs :D Skulle du inte kunna göra ett videonlägg där du pratar lite på franska? hihi tycker det är så fint.

Svar: det skulle jag gärna göra! tyvärr pratar jag inte så jättemycket franska ännu. jag förstår mycket men att öppna munnen själv är svårare, haha. men i framtiden när franskan kommer lättare så gör jag gärna ett sådant videoinlägg! hihi
Ebba Blixth

2012-09-19 @ 21:11:07
Postat av: Ton père

Så härligt roligt allt låter. Kul att du mår bra. Oj, vad tiden swischar iväg... 3 veckor. Dags för mig å skriva brev. Å värmen - Njut!

2012-09-19 @ 22:07:42
Postat av: Din ebbot

Hahah vad roligt för dig haha tänk om jag skulle göra det! :p :D

Svar: hahahaha. du hade typ blivit utslängd! :D
Ebba Blixth

2012-09-24 @ 11:14:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0