Helkasst ljud

Jag har det jättebra här. Maten är jättegod, crêpes med nutella till efterätt nästan jämt, biljett till konsert på lördag köpt, heltäckningsmattan på mitt rum är mjukast i världen, och ja, jag har eget rum, Frankrike förlorade inte mot Spanien, Sverige förlorade inte mot Tyskland, jag blir hela tiden bättre på att prata franska och min nya värdfamilj är bäst.
 
För ja, jag märker verkligen att jag har utvecklat min franska väldigt mycket den senaste tiden. Mina klasskompisar säger det också, sånt gör mig glad. I min förra värdfamilj pratade jag inte särskilt mycket alls och de ansträngde sig inte riktigt heller för att jag skulle kunna förstå vad de pratade om. Men nu är det helt tvärtom och jag märker att jag faktiskt har lärt mig en massa franska, även om jag inte haft tillfälle att använda den på riktigt. 
 
Eller så är det helt enkelt för att jag är gladare här och alltså orkar anstränga mig mer. 
 
Och när vi pratar om att jag orkar anstränga mig så bortser vi nu helt från det faktum att jag sov mig igenom min två timmars långa skoldag idag. Men ibland är filosofin inte särskilt skoj. I alla fall inte när vi tittar på en två timmars monolog om begär och lust med helkasst ljud.
 
 
Mitt underbara rum.
 
-

Kommentarer
Postat av: e

Härligt att du har det så bra nu! Och du är väl också bäst :)! Kram

2012-10-18 @ 21:56:28
Postat av: Cathrine

Så roligt att du trivs så bra nu och kommit rätt! Stor kram från oss 4! Trevlig helg!!

2012-10-19 @ 10:43:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0