Lätt för språk

Jag har redan svarat på denna fråga till den som ställde den, men jag tänkte att det kan vara hyfsat bra att känna till det innan jag åker!

"alltså, kan du någon franska sen innan eller har du "Pluggat" franska? :D"

Jag började läsa franska i sexan och när jag åker i höst så kommer jag att ha läst språket i fem år. Jag kan alltså ingen franska utöver den som jag har lärt mig i skolan. Läskigt när jag precis har kommit dit, att inte förstå så mycket. Men jag har ganska så lätt för språk, så förhoppningsvis så kommer jag att komma in i det ganska så snabbt ändå!

Ta dock hänsyn till att med snabbt så menar jag allt från två veckor till kanske fem-sex månader. Men jag hoppas såklart på det bästa, att det inte ska ta allt för lång tid.Det klassiska skollexikonet, med dess slitna och otroligt charmiga utseende.
Jag har nog tänkt att investera i ett eget, lite fräsigare, lexikon innan jag åker. Men google translate kommer med all säkerhet alltid att finnas i mitt hjärta...

-

Kommentarer
Postat av: sveriges yngsta bokbloggare / julia

svar; haha, vi hade faktiskt tänkt det också. Om det finns biljetter kvar så, jag vill ju helst gå på Arsenal-ManCity. Fast det är ju ingen champions league match, men det är ju två topplag! :Dhaha, snyggt att det står ÅHLENS på boken. Men dom säger ju att vi ungdomar kommer snabbt in i ett nytt språk så det kommer nog gå bra! :D

2012-01-15 @ 11:15:20
URL: http://loobook.blogg.se/
Postat av: Anonym

händer idag?

2012-01-15 @ 11:58:47
URL: http://marinapalme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0