Oui je sais

Jag har haft en otroligt fin jul på alla sätt och vis. Nästan lika bra som den där hemma (jag upprepar, nästan, då inget slår att fira med sin egen familj).
 
Jag vet att ni vill att jag ska uppdatera mer. Jag ska försöka. Men perfektionist som jag är så vill jag att mina inlägg ska vara perfekta med alla de rätta bilderna och de rätta meningarna. Och det kräver sin tid. Men nu har jag lov så jag ska försöka sammanfatta den senaste tiden lite bättre nu.
 
Imorgon ska jag luncha på stan med en australiensisk tjej som bor hemma hos en tjej i min klass över jul i. Ska bli härligt att prata lite engelska och speciellt lyssna på den vackraste accenten i världen.
 
Så ha tålamod med mig så återkommer jag väldigt snart.
 
-

Kommentarer
Postat av: Elin

Hej!

God jul och gott nytt år!! :))

Jag är själv intresserad av att vara utbytesstudent i Frankrike och följer din blogg med största intresse :))
Självklart vill jag att du uppdaterar så ofta du kan, men dina inlägg brukar vara så trevliga att läsa så när de väl kommer blir man jätteglad :)

Jag är jättenyfiken på hur din franska utvecklas, och naturligtvis hur du har det i Frankrike! :D

Tack för en superbra blogg!

Hälsningar Elin

Svar: Tack så mycket för din kommentar och vad kul att du är intresserad av att åka till Frankrike! Har du något som du undrar över, vad som helst, så fråga pååå! Jag skrev ett inlägg om hur det går med franskan idag och kommer såklart fortsätta att uppdatera om det också!

Gott nytt år! :)
Ebba Blixth

2012-12-27 @ 14:17:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0