Tjugofem

Det börjar närma sig. Men samtidigt vet jag ju inte vad det är som närmar sig. Det enda jag vet är en stad, en adress, en skola och en familj. Hur blir det när jag väl kommer dit? Jag har så svårt att föreställa mig det.
 
Därför försöker jag fokucera på det som händer just nu. Jag vill hinna med allt innan jag åker. Jag vill umgås med de jag tycker om. Av någon anledning så vill jag göra en massa nostalgiska saker. Som att åka på badhuset och vara rädd för den största rutschkanan, gunga kompisgunga eller klättra upp på skolans tak. Sådana saker som endast påminner mig om glädje och trygghet. Vet inte om den bara är jag som reagerar på det här viset?
 
Kände att jag behöver ha lite koll på mina sista veckor innan avresa.
 
 
En påbörjad hjälpreda.
 
-

Kommentarer
Postat av: Fanny

Jag är på precis samma sätt. Vill göra allt jag tycker om så mycket jag bara hinner innan jag åker. Känner mig som en liten parasit som vägrar släppa taget på vänner och familj.

Kram

Svar: Härligt att jag inte är ensam om att känna så, haha. Och vad kul förresten att du också ska åka till Frankrike. Vad säger du om ett länkbyte? Det vore kul att kunna länka till någon som ska till samma land. Kramkram!
Ebba Blixth

2012-08-05 @ 22:13:48
URL: http://Fannyifrankrike.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0