Närma sig

Kommer ihåg den här tiden förra året. Jag satt och läste hur många bloggar som helst av utbytesstudenter som skulle åka iväg till hösten. Det enda jag kunde tänka på då var hur det skulle vara för mig när jag bara hade några få månader kvar till avresa. Och här sitter jag nu, ett år har passerat och det börjar verkligen närma sig.

Jag skulle inte vilja säga att tiden har gått överdrivet fort, men det har definifivt gått snabbare än jag förväntade mig. Galet.

Det är 40 skoldagar kvar av denna termin för övrigt. Och totalt 70 dagar till skolavslutnigen den 15 juni. Då åker jag till Stockholm för läger med övriga YFU-studenter som åker i höst. Sen får vi ju inte glömma bort att den nu är mindre än fem månader kvar till avresa. Fast det är ganska så svårt att glömma.Jag tänkte ut och springa. Men det började snöa. Jag ändrade mig och sitter nu och äter kakor istället. Mycket trevligare.

-

Kommentarer
Postat av: Hanna

Asså Gud det låter så himla nära, men jag kan fortfarande inte förstå att jag faktiskt ska åka, Samtidigt som jag vet att jag kommer åka?? Asåå åh orkar inte att det känns så haha..

Kraam :)))))

2012-04-06 @ 18:33:08
URL: http://usahanna.blogg.se/
Postat av: Valeria

Älskar din header! :)

2012-04-07 @ 14:27:46
URL: http://www.valeria-wildheart.blogspot.com
Postat av: linda - art, clothes, pictures

sv: tack så jättemycket för dina fina ord! Vad glad jag blir! Massa kramar! :)

2012-04-08 @ 22:26:52
URL: http://lindaaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0