Vem vet vad

Jag satt nyss och skrev på ett brev som vi har i uppgift att skriva på franskan. Det ska handla om oss själva, intressen, drömmar osv. Hyfsat ganska mycket precis som det brevet som jag kommer att skriva när jag fyller i alla ansökningshandlingar. Ett personligt brev som framtida värdfamiljer ska läsa.
Dock så vet jag inte om jag ska skriva det på franska eller engelska eller kinesiska eller latin eller vem vet vad.
Men om jag ska skriva det på franska så har jag nu en väldigt bra mall som dessutom har rättats av en lärare.

Apropå franska så har min skola tydligen ett sammarbete med en skola i Frankrike. Så vi ska ha ett två veckors utbyte med den skolan, som för övrigt ligger i Parisområdet om jag inte minns fel.
Haken med detta var bara att de franska studenterna kommer hit i mars (ish) nu i ettan. Och vi åker till Frankrike i tvåan. Dock så befinner jag mig ju redan i Frankrike då, så jag var lite rädd för att jag inte skulle få ta emot någon student nu till vintern/våren, för det är det som jag ser mest framemot.

Men jag frågade min franskalärare om det skulle gå att lösa ändå och det gör det! Jag åker när jag går i tvåan istället. Inte mer komplicerat än så. Jag trodde inte att det skulle vara så enkelt så jag har ju såklart gått och oroat mig i onödan.Godnatt!

-

Kommentarer
Postat av: Alexandra

ja självklart, länkat dig nu och ja jag känner igen dug från ubstudent.se :P

2011-09-21 @ 21:14:02
URL: http://alexandrafredblad.spotlife.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0