Sisådär sjutton bast

Jag har tidigare sagt att jag helst av allt skulle vilja bo i Bordeaux-området nästa år och det står jag fortfarande fast vid. Sen skulle inte Lyon eller Montpellier vara helt fel heller. Smarta människor ser vid det här laget att jag föredrar södra delen av landet.Paint-skills.

Sen vet jag att det är farligt att drömma för mycket men det är nog inte bara jag som vet hur jag väldigt gärna vill att min värdfamilj ska se ut.
För tillfället så skulle jag vilja ha en värdbror i ungefär samma ålder. För med en lika gammal syster känns det lite som att jag kanske bara får hennes vänner som vänner (nu pratar vi alltså om girlfriends). Men jag är lite delad där, helst av allt så vill jag ha både en värdbror och en värdsyster på sisådär 17 bast. Det skulle vara såhäär grymt, men det är dock inte så stor sannorlikhet att det skulle ske. Men vad vet jag, jag trivs säkert lika bra utan syskon. Vad det gäller övriga familjemedlemmar så har jag inga speciella önskemål.

Det ska bli kul att få en värdfamilj överhuvudtaget. Däremot så hoppas jag att jag slipper vänta in i det sista med att få veta familj. Vissa får placeringen flera månader innan medan vissa får några dagar före avresa. Så där är det bara att hålla tummarna!

-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0