Garanterad en plats

En skoldag och en äppelmuffins in på dagen sitter jag nu här.

Jag pratade lite med min syv (syo?) idag om att jag ska åka på ett utbytesår. Jag trodde verkligen inte att det skulle vara några problem att börja samma linje som jag går nu, när jag kommer tillbaka. Jag går alltså natur med internationell profil, vi har alla lektioner på engelska plus engelska böcker.
När jag kommer tillbaka och ska börja tvåan sen så är jag garanterad en plats på den naturvetenskapliga linjen här på Wargentin. Däremot så är det tydligen inte säkert att jag kommer att få plats på den internationella inriktningen. Jag blev lite smått chockad när jag hörde det, jag trodde att det skulle vara lugnt! Jag vill verkligen inte gå "vanlig" natur nu när jag har fått känna på den internationella för jag trivs verkligen jättebra med hur det är upplagt och engelskan är det inga som helst problem med! Plus alla uttryck och sådant som jag inte kommer att kunna på svenska! ÅÅÅh!
Jag hoppas verkligen att det inte kommer att vara några problem att hoppa in i internationella! Annars så kommer jag ju inte heller få följa med till England i trean (vilket NAI-eleverna får göra). Men jag skulle höra av mig om några veckor för då skulle det vara tydligare med vad som kommer att gälla. ÅÅh!-

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Hej du! Jag har bytat bloggadress igen... Från dudabite.spotlife.se till usafredrik.blogg.se .

Du får gärna länka dit istället!

2011-09-15 @ 21:55:22
URL: http://usafredrik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0