Inte riktigt beredd

Käre värld, vad mycket papper. Ska jag vara ärlig så var jag nog inte riktigt beredd på att det skulle vara så mycket. Jag vågar knappt berätta om allt som ska göras, men okej då. För att ni ska förstå och sympatisera med mig så tänker jag nu skriva precis det jag precis fick i min brevlåda: 

- Formulär A 1 Student Information
- F. (formulär) A 2 Placement Information
- F. A 4
- F. B 1 Student Health Certificate
- F. B 2 Student Immunization Record
- F. C 1 Host Family Letter
- Parents Letter
- Fotografier: C 2 passfoton och amatörbilder
- F. E 1 Request for Transcript


Jag förstår inte hälften av detta, vad ska jag göra? Vad ska en läkare/tandläkare/skolmänniska göra? Älskar även att de byter språk lite här och där.

En bra sak är dock att jag slipper göra några vaccinationer! Men däremot så recommenderas det att jag vaccinerar mig mot TBC (vad är det?).
Men jag måste skriva mitt brev till värdfamiljen PÅ FRANSKA! Hallå? Hur nöjd kommer jag bli på en skala 1-10 med det brevet då? Men visstvisst, var petiga då.

Grejen är nu bara att allt detta ska senast skickas in DEN 15 NOVEMBER. Det är ju typ imorgon!! Nej, jag är inte ett dugg stressad. Nu vet jag vad jag ska göra på mitt lov iallafall. 

Nu kände jag mig väldigt negativ. Men det här är något som jag har längtat efter länge, att sitta här och fylla i alla dessa papper, så jag ska inte klaga! Fast jo, det ska jag, för det här kommer bli riktigt drygt.Samtidigt så är jag väldigt glad, för det är nu det börjar!

-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0