Mitt äventyr börjar

Jag har en bok som jag skriver i ibland, kalla det en dagbok om ni vill. För precis ett år sedan idag så skrev jag det här.

Det kom någon broschyr med posten idag, om att vara utbytesstudent i ett annat land ett år. Allt från USA till Sydafrika till Japan. Och jag fastnade i broschyren så jag var tvungen att läsa hela, och den var låång! Och jag fastnade direkt! Jag vill åka så grymt mycket! Antingen till Italien eller Frankrike.
Man får bo hos en värdfamilj och gå i skolan där. Då kommer man ju även att träffa nya personer och lära sig språket flytande. Det är rena drömmen för mig! Jag frågade även mamma om hon skulle kunna tänka sig att släppa iväg mig på något sådat och det skulle hon nog kunna göra! Hallå, jag är inte lite glad!

Idag var det precis ett år sedan jag fick upp ögonen för att åka på ett utbytesår. Det är nästan lite läskigt att det redan har gått ett år, men samtidigt så blir jag glad av att tänka på det. Det betyder att det inte är så lång tid kvar till mitt äventyr börjar.
Jag vet inte vad jag ska säga, jag har en härlig känsla i magen och jag vet att den kommer att hålla i sig!-
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0