Vuxen-skrivstil

Jag tror att jag blir galen.

Jag hade ju en tid hos skolläkaren idag. Jag förväntade mig att det skulle gå som en dans och att när jag väl gick där ifrån så skulle jag kunna checka av den lilla punkten som rörde hälsoundersökning på min vackra lista. Men självklart så ska man inte förvänta sig att allt ska gå som man vill. Nej, nej.

För det första så hade Wargentinskolan inte fått min journal än för den var tydligen kvar på min gamla skola. Den har dock skickats efter och skulle dyka upp imorgon. Inte för att det hjälper mig i nuläget.
För de tvar tydligen något annat som saknades också. Något vaccinations-bla bla. Jag har svårt att ta in saker när sånna där människor pratar med mig, så jag sitter alltid och nickar och ser väldigt förstående ut. Men jag tror att hon märkte det så jag fick en lapp där allt står nedskrivet.

Jag behöver ringa till sjukhuset och be om bla bla, plus be om en tid för ett tuberkulos-test, plus lite mer bla bla.

Känns bra att jag måste vara klar på tisdag, verkligen.Addera till min uppgivenhet att denna lilla lapp som jag fick är skriven med vuxen-skrivstil, ni vet såndär som inte går att läsa. Nu förstår ni hur jag känner.

-

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Aaah, vad struligt :/Jag är också en 12/13 utbytesstudent (dock till USA), vill du göra ett länkbyte i menyn? :)

2011-11-10 @ 23:09:55
URL: http://jenniferusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0