Sparsam med fingerknäppandet

Onödig fakta på g.

* Jag knäpper aldrig med fingrarna. När jag var mindre så fick jag för mig att när man knäpper med fingrarna så teleporterades man från en plats till en annan. Men inte varje gång så man var tvungen att vara sparsam med fingerknäppandet. Så de enda gångerna som jag verkligen gjorde det var när jag ville teleportera. Konstigt nog så fungerade det aldrig. Nu känns det bara obehagligt att knäppa med fingrarna så jag gör det aldrig.

Vill ni se en konstig film så ska ni titta på Kronjuvelerna. Det är den konstigaste filmen jag har sett. Jag kan inte komma på något annat sätt att beskriva den på. Bara konstig.

På hösten när jag är ute och går och det ligger löv på backen så måste jag alltid trampa på dem. Fråga mig inte varför.

* Jag gillar inte lösgodis, maränger, Coca Cola, ananas, att dricka mjölk, cheeseburgare, kebab, choklad, grädde, Pringels och kaviar. There, I said it.
Det vore ju lite kul att veta vilka ni som läser är. Har ni någon blogg så kikar jag gärna in på den. Men feel free to skriva en kommentar någon gång, vem du än är!

-


Kommentarer
Postat av: rebeccisch

jag vet att jag inte är tvungen meeeeeeeeeen gjorde ändå!

2011-11-06 @ 09:49:17
URL: http://netlers.blogg.se/
Postat av: Sofie

Hej! Hittade din blogg efter att du hade kommenterat i emilias blogg (emiliaaj.blogg.se) och fastnade, kommer lägga till din blogg i min bloggmapp så att jag får följa din resa :) Ha det bra!

2011-11-06 @ 21:30:11
URL: http://sofieaupairusa.blogg.se/
Postat av: erika

jag heter erika, jag är din vän, min favoritmat är lösgodis, maränger, Coca Cola, ananas, mjölk(!), kebab, choklad, grädde (okej, i semlor) och Pringels (!!!!!!!) just saying...

2011-11-10 @ 17:41:27
URL: http://eerikan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0