Min kära vän

Vad heter värdfamilj på franska? Famille d'accueil? Det är iallafall vad min kära vän Google Translate tror. Det är min bästa vän just nu. Jag har snart översatt halva brevet till franska hittills, det går långsamt framåt.

Jag tror dock att jag måste maila YFU och be om några små dagar extra tills allt ska skickas in. Det är vaccinationsgrejer som sätter käppar i hjulet för mig just nu.

En tanke slog mig för någon dag sedan, vad händer om man inte klarar av att göra klart allting? Jag är ju inte dum, jag förstår ju att man inte kommer att komma iväg på ett utbytesår. Men ändå. Det är väldigt mycket som måste fixas och det måste ju finnas någon snubbe/snubba som hoppat av allt detta på grund av allt arbete som ska göras innan själva året. Om det inte var för ett utbytesår så skulle jag aldrig pyssla med det här, it's a hell.But this is not hell.
Men varför ser mina ögon alltid bruna ut på mobilbilder? Det kan ni få klura ut. 

-

Kommentarer
Postat av: amanda

svar: tack så hemskt, vad gulligt av dig! så himla roligt att du också ska iväg, du har så mycket att se fram emot! och google translator har rätt, haha. famille d'accueil är helrätt. massa kramar till dig, lycka till med allt!

2011-11-18 @ 15:32:10
URL: http://amandastyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0