Underlig känsla

Hola!
Storsjöcupen är nu slut för i år och därmed helt slut för min del. Nästa år är jag för gammal, buhu! Det gick riktigt dåligt för vår del tyvärr. Vi hade otur turneringen igenom och åkte ut i kvartsfinalen i b-slutspelet med 1-0 mot norskar. Jag drar en parallell till VM-kvartsfinalen Frankrike-England som nyss spelades. Någon gång under andra halvlek stod det 31-7 i avslut men 1-1 i resultat. Fotboll är inte alltid en rättvis sport är min slutsats. (Dock så vann Frankrike på straffar så det var ju bra.)

Dagen har dock ändå spenderats på sportfältet där finaler spelats idag. Jag har i och med detta sett lag från Norge, Sverige, Guatemala, Sydafrika, Thailand, Mexico och Argentina tävlat om guldet i olika åldrar. Detta fick mig att verkligen längta härifrån. Inte för att lämna utan för att komma till något nytt, det finns så mycket nytt att upptäcka och se ju.
Jag fick den känslan så tydligt när vi satt och tittade på en p16-match mellan Argentina och Mexico. Under tiden så pratades det spanska i högtalarna och solen brände. Vinden luktade helt seriöst hav, vilken gjorde känslan av att befinna sig på sydligare breddgrader extremt stark. Haha, det var en underlig känsla, helt klart.

-  Jag har bränt näsan så jag ser inte klok ut.
+ Min dator är äntligen tillbaka från sin spa-weekend. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0