Kommer och går

Det är svårt att komma på vad som ska skrivas eller kanske vad som borde skrivas. Fantasin och inspirationen kommer och går som allt annat. Jag har ups and downs, vissa dagar gör jag knappt något annat än tänker på vad som komma skall nästa år. Ibland blir jag distraherad och de tankarna är inte längre det som är absolut närmast i mitt huvud. Men tro mig, varje dag dyker det upp frågor om hur det kommer att bli i Frankrike. Bara det att vissa dagar blir det extremt mycket funderingar.
Det känns som att jag glömmer bort ibland att jag har ett helt år av skola kvar här hemma. En helt ny skola till och med. Jag borde kanske vara nervös inför det, men grejen är den att jag inte tänker särskilt mycket på hur det ska bli i ettan. Därför har jag inte heller tid till att bli nervös inför det. Men jag ser faktiskt framemot skolstarten om man får göra det. Jag ser framemot det nya. För det är väldigt mycket som är nytt nuförtiden, men det är nästan bara kul. Däremot så kan jag känna mig lite vemodig av att lämna vissa saker bakom mig. Fast det är egentligen bara en sak som jag verkligen kommer att sakna och det är en stor del av älskade 9 Röd. Jag har en tendens att inte fästa mig så mycket vid saker så min gamla klass är nog det enda. Men förhoppningsvis så kommer vi fortsätta att träffas.

Det finns så mycket som jag vill göra och uppleva och då måste jag acceptera att vissa saker inte kommer att vara som det är nu.
Jag tänkte börja med att åka till Frankrike som utbytesstudent!

  
-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0