Finnemang

Jag kommer tydligen inte att få studiebidrag förrän i januari. Happ, får jag barnbidrag fram tills dess då eller? Ingen aning, det måste jag ta reda på.
Jag måste ju börja planera lite bättre hur mycket pengar jag ska spara.
I år har jag ett sommarjobb som sagt på Jamtli, plus en dags ogräsrensning i tisdags. Det blir omkring 4000 kr.
Nästa år planerar jag att söka sommarjobb via både kommunen och landstinget, vilket är på sjukhuset. Det skulle vara finnemang om jag fick i början och i slutet av sommaren. Det verkar som att avresan till Frankrike ligger ganska sent i augusti så jag borde kunna jobba sista perioden av sommarlovet.
För allt blir ju så mycket roligare om man slipper tänka på pengar under Året med stort Å. Det är värt att slava innan ju!

Men det som känns extra bra är att jag kommer (förhoppningsvis?) få behålla studiebidraget. Så jag kommer i vilket fall som helst att slippa stå där utan en krona/euro alls.
Men jag kommer inte slappna av för det, det är ju en hel avgift som ska betalas för bövelen! Kommer ju få dåligt samvete om mamma och pappa ska betala hela samtidigt som jag vet att jag kunde ha hjälpt till mer.Det här är kanske förresten en bra bild att skicka med till YFU? Det finns inte hur många bilder som helst på mig med mina båda föräldrar liksom.

-

Kommentarer
Postat av: Hanna

jag håller med!!

vet du någon/några fler som ska till Frankrike då? har det kommit några stycken som det gjort till usa?? :)

jag vet, det är så himla härligt! :D

BRA! jag länkar dig nu då! :D

kram, ha det bra! :)

2011-07-16 @ 11:57:10
URL: http://usahanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0