Ebba Lovisa

Jag tror faktiskt inte att jag har skrivit så mycket om vem jag är, så det är nog dags att göra det.

Jag heter Ebba Lovisa Sandberg Blixth, men jag säger sällan Sandberg numera. Det känns så jobbigt att ha dubbla efternamn och lets face it, Blixth låter coolare än Sandberg.

Jag bor i ett rött hus i Östersund tillsammans med min mamma och min bror Edvin, 14 år. Han har för tillfället gipsad fot (fotbollsskada) så ibland blir det till att agera hembiträde/slav. Men jag kommer så inte att ha glömt det när gipset ryker. Det kan jag säga!
Pappa min bor ett par kvarter bort så jag ser ganska mycket av honom också.

När jag var liten hade jag ganska så blont hår. Numera behöver det blonda lite hjälp på traven så jag slingar det.
Jag är 159 cm lång och har skostorlek 36 ibland 37. Jag fyller år i oktober vilket gör att känslan av att fylla ett nytt år inte är särskilt revolutionerande. Alla andra har ju redan fyllt år så då blir det ingen stor sak att göra det själv. Typ.

Under vissa perioder ritar jag väldigt mycket. Känslan av att ha inspiration är den bästa känslan som finns. Att verkligen brinna för att skapa och slippa sitta och stirra på ett tomt papper utan att få fram någonting.
Jag älskar verkligen att ha händerna fulla av färgkladd eller blyerts!Något som är svårt att ha missat är att jag spelar fotboll.
Det gör jag med IFK Östersunds A-lag och jag spelar mittback. Det bästa som finns är att glidtacklas, haha. Nä men på ett sätt så är det under matcher som jag får ut all aggression och egentligen alla känslor. Så jag vet inte vem jag skulle vara utan fotbollen, ett nervvrak kanske?
Jag tränar kanske fyra gånger i veckan, men just nu har vi ett uppehåll på tre veckor. Dock så tror jag inte att jag kan hålla ut så länge, springskorna åker nog fram snart.
Men jag har inga mål med mitt fotbollsspelande, jag spelar bara för att det är kul!

I am number fyra!Jag hittade inga bilder på mig när jag åker slalom? Det kändes lite udda. För på vintern gör jag det ganska ofta. På helgerna brukar vi åka till Åre eller Vemdalen mm. Första gången jag stod på ett par slalomskidor var jag två år. Jag åker även snowboard ibland. Men de dagarna resulterar ofta i många blåmärken för det krävs kanske en timme innan jag blir börjar hitta balans och teknik och blir van. Men kul är det!

Sen är jag ett stort fan av att läsa. Det går även det i perioder. Ibland läser jag jätteofta och ibland kanske bara en gång i veckan. Men det beror ju såklart på om det är en bra bok jag läser. Det är alltid roligare att läsa en bra bok, haha. Twilight-serien tillsammans med Hungergames- trilogin av Suzanne Collins är mina absoluta favoriter.
Men just nu läser jag Allt för min syster av Jodi Picoult. Så inga spoilers nu!Jag kommer inte på något mer just nu.

Jag börjar dock bli osäker på vad jag sa på intervjun med YFU. Jag har säkert glömt att säga jättemånga saker... Men förhoppningsvis så finns det fortfarande tillfälle att ta upp det.

Men nu blev bloggen lite mer personlig iallafall!
Nu ska jag sova bort min träningsvärk som jag fick när jag rensade ogräs igår. Det känns i rumpa och rygg att stå hukad bland morotsplantor i fem timmar! But cash is king!

-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0