Man heter Gunnel

Jag öppnar mailen och får till min förvåning se två mail från YFU, det är det som kallas lycka.

Det var lite information om stipendier och vilka som är bra att söka. Jag får ångest så fort jag tänker på stipendier. Det är så svårt att veta vilka jag, som utbytesstudent, kan söka för de inriktar sig verkligen på hur många olika saker som helst. Det kan vara att man heter Gunnel eller att man på något sätt har anknytning till orten Trosa. Vad som helst alltså. Men det följde med en lista på passande stipendier, så det var jättebra.

Sen fick jag veta att helgen den 15/6-17/6 så kommer det att vara ett förberedelseläger i Stockholm! Det ska bli hur kul som helst, för jag har bara hört bra saker om det lägret!

Dock så är det skolavslutning fredagen den 15/6 och jag ska vara i Stockholm klockan 18.00. Tar jag tåget till Stockholm måste jag åka på morgonen och då missar jag hela sista skoldagen. Men jag lär nog missa sista skoldagen hur jag än gör, så det får jag väl leva med. Lite surt att missa skolavslutningskvällen bara, den har en tendens att bruka bli awesome.Här är min klass förresten. Hittar ni mig? I mitten på nedersta raden med långt blont hår.

-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0