C2, PHOTOS

Jag hade ganska stora problem när jag skulle bestämma vilka bilder jag skulle skicka med till YFU. Jag har gått igenom alla bilder som finns på Facebook flera gånger, samt finkammat min externa hårddisk på jakt efter de där perfekta bilderna. En bild säger mer än tusen ord liksom.

Det skulle skickas med tre amatörfoton och tre foton av passformat.
Amatörfotografierna skulle visa mig tillsammans med familj och vänner i aktiviteter som jag gillar att göra. Det är ju inte det lättaste att visa mig på en fotbollsplan när det för tillfället ligger nästan en meter snö på samtliga planer. Så där skulle man ju ha tänkt till tidigare, typ i somras. Eftersom jag har vetat om att det skulle skickas med foton i sisådär ett år nu, så var det antagligen bara dålig planering från min sida.

Men jag är ändå nöjd med de bilder som jag till slut skickade.Klicka för större bilder.

-

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Åh, jag hade sån ångest när jag skulle välja bilder till min ansökan. Jag övertänke nästan allt tillslut, typ "men... om jag har ler för mycket kanske de tror att jag är en hyperaktiv och jobbig unge" och "om står mitt på en väg så kanske de tror att jag är värsta lagbrytaren!" Hahaha!SV; Tack, jättekul att höra verkligen! Det ska bli kul att läsa en frankrike-blogg också, någon som är med om samma sak fast ändå inte liksom :)

2011-12-11 @ 22:06:01
URL: http://jenniferusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0