cinq mois

Förstår inte det om att man skulle få hemlängtan när allt började kännas som vardag här. Det har då i alla fall inte drabbat mig det minsta. Och det där om att första halvan av året skulle vara den jobbigaste halvan känns ganska så nice för i sånna fall så borde jag kunna ha extremt höga förväntningar på min andra halva.
 
För ganska så exakt idag eller imorgon så har halva min tid i Frankrike passerat. Så otroligt sjukt att tänka på. Känner mig stressad, så otroligt stressad. Vill inte. Orkar inte två år ytterligare i gymnasiet. För grejen är den att här går jag i samma klass med personer som är lika gamla som mig men som nästa år fortsätter vidare på universitet. Så det får även mig att känna mig redo för det. Men två år i samma skola med samma gamla rutiner vet jag helt ärligt inte hur jag ska klara av. Vill inte falla in i mitt liv i Sverige, är inte längre samma person på många sätt. 
 
Men visst finns det mycket jag ser framemot att komma tillbaka till. Det jag ser mest framemot är att kunna se allt på ett annat sätt. Att få perspektiv (att sätta perspektiv?) på saker och ting.
 
 
Men allt detta om fem månader. Nu är nu och imorgon är det tisdag vilket betyder att jag börjar klockan 8h00 med historia. Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt. Helgen har inte bestått av särskilt mycket sömn märkte jag idag då jag nästan traskat runt som en zombie mellan lektionerna. Plus att jag även tror att den har gett mig en förkylning. Men har haft en superbra helg med både nya och hyfsat gamla bekantskaper. Lägger till ett litet yolo på det och säger à bientôt!
 
-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0