Il fait beau

Det är svårt det här. Jag har så många tankar i huvudet hela tiden att jag tror att mitt huvud snart ska sprängas. Plus att dessa tankar finns i tre upplagor på tre olika språk. Galen blir jag ibland.
 
Men samtidigt är allt så bra. Så otroligt bra att jag gärna skulle stanna här i Angers längre än till sommaren. 
 
Jag har försökt skriva här så många gånger. Men om jag börjar skriva att jag har det jättejättejättebra här så har jag innan jag hunnit skriva klart ändrat mig till att jag faktiskt kanske längtar hem lite. Eller längtar hem gör jag kanske inte, men jaja. Svårt att förklara när jag själv inte ens förstår vad jag vill och känner. Lättaste vore om jag liksom bara slutar tänka, men jag är sån. Jag tänker för mycket. Sånna som jag, som tänker för mycket, är tydligen mer intelligenta än andra enligt min kompis. Den eventuella sanningen gjorde mig lite gladare där någonstans mitt i kriget i huvudet.
 
Nästa vecka får vi lov. Första veckan åker jag till Paris med min fina franska familj, andra åker jag till Bordeaux med en kompis och hennes familj. För ja, vi har alltid två veckors lov här. Och det här lovet ser ut att bli väldigt så bra också.
 
 
-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0