Bac blanc

Borde plugga. Har tre timmars matteprov imorgon. Men finner det otroligt svårt att hitta motivation till att öppna matteboken när mina lärare struntar fullständigt i om jag ens dyker upp eller inte. Plus att mina betyg inte räknas på en fläck.
 
Den här veckan har bestått av fint väder och en massa prov. Jag har dock endast gjort prov i historia och engelska. Och matte imorgon då. 
 
Fyra timmars historiaprov där ämnet var typ Utvecklingen av det franska minnet av Andra Världskriget, från 1945 till våra dagar. Under dessa fyra timmar skrev jag en halv sida. Det var inte det att franskan var några problem, saknade helt enkelt kunskaperna om Andra Världskriget ur ett franskt perspektiv. Men jaja, jag är nöjd ändå.
 
Engelskan var lite lättare. Typ som Nationella Proven, samma upplägg liksom. Så där hoppas jag på ett ganska så väldigt högt betyg.
 
Imorgon är sista dagen innan två veckors lov också. Väldigt välbehövligt då det börjat bli vädligt svårt att kliva upp på mornarna.
 
Nu ska jag sova. Eller plugga. Vi får se.
 
 
-

Kommentarer
Postat av: erika

ebbo-bebbo, du är så söt, och din o-existerande närvaro när Anders säger "nämen heeeej, vad gör du här?" blir inte lika kul när jag inte förstår vem jag ska skratta med!
Saknar dig min ebboo-bebbo-e-ebbo-bebbo!♥

Svar: naaa! Saknar dig med erika, saknar att skratta tillsammans med dig, typ den bästa skrattkompisen du ju. men vi ses snart snart! <3
Ebba Blixth

2013-02-21 @ 23:42:33
URL: http://dreamofparadise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0