Golf friidrott och rugby

Kommer med största sannorlikhet inte att uppdatera så mycket under vardagarna framöver, förutom på onsdagar då onsdagar är lite speciella i detta land. Har dragit ner på internetanvändningen nämligen då prio ett är att komma in i franskan så mycket som möjligt så fort som möjligt. Men kommer försöka skriva om allt ändå såklart.
 
Igår regnade det för första gången sen jag kom till Angers. Men tydligen så gör det ofta det på hösten, precis som i Östersund med andra ord. Hmm, jaha. Äsch då.
 
I måndags valde vi sporter till l'Education Physique et Sportive. När man har idrott här så väljer man tre sporter som man har under året. Man får dock inte välja helt fritt då sporterna är indelade i olika menyer, alltså tre sporter som sitter ihop med varandra. Så de sporter som jag kommer att ha är: golf, friidrott och rugby. Har ingen aning om vad reglerna i rugby är, men sjukt kul ju. Rugbyn, som är i slutet av året, var också den största anledningen till varför folk valde denna meny. Men först golf. Har faktiskt spelat golf så kan bli kul det också.
 
Här är en tidningsartikel förresten som gjordes om oss när vi YFU-studenter var i Bapaume.
 
 
-

Kommentarer
Postat av: Ton pére

Kul med golf till att börja med. Du har talang där. Spännande kombination... Man undrar vilka alternativen var... Basket, vattenpolo och frisbee?

Svar: ska kolla upp vilka alternativ det var för det har jag glömt. men vet att det iallafall fanns frispee på en av menyerna!
Ebba Blixth

2012-09-13 @ 08:21:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0