Det värmer

Idag var det extra roligt att logga in här. Tack för era kommentarer, det värmer!
 
Tänkte svara på lite frågor som dök upp här och framöver. Delar upp det i olika inlägg. Om det är något ni undrar så är det bara att fråga! Någon som nämde den klassiska frågestunden, vet dock inte om jag är modig nog att ha en sådan ännu. Men kanske, om det är något som skulle uppskattas?
 
Du kanske har skrivit det, men kan du inte berätta igen hur du bor och så? :)
Jag bor i en lägenhet tillsammans med min värdmamma Nathalie och min värdsyster Emma. Jag och Emma delar rum och hittills har det funkat bra. Det är inte jättestort men mysfaktor på hög nivå så jag gillar det. Och hit har jag egen nyckel och så, så jag kan komma och gå som jag vill! 
 
Att gå till Angers absoluta centrum tar ungefär 10 minuter och att gå till min skola, som ligger på andra sidan centrum tar 20. Helt okej!
 
För att se några blider av lägenheten så kan ni scrolla ner lite!
 
 
-

Kommentarer
Postat av: Madde

Hej! Jag har en liten fråga jag med, gör man mycket olika aktiviteter på fritiden? :)

Svar: Hej! lite osäker faktiskt men tror att det är ganska så vanligt ändå. speciellt bland killar men även tjejer. dans är mest populärt bland tjejer och fotboll och tennis bland killar tror jag. förstår dock inte hur det går ihop med att alla röker haha. sen så går de som jag umgås med sista året så då går mycket tid åt till att plugga. men kan återkomma till detta när jag vet lite mer! :)
Ebba Blixth

2012-09-15 @ 13:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0