Deal?

Förresten. Jag vet ungefär hur många ni är som tittar in här varje dag. Men det är allt jag vet för på annat sätt märks ni inte. Med andra ord, släng in en kommentar någon gång ibland! För ja, vi har hört det förut, för det är lite småtråkigt att blogga när man inte får några kommentarer. Såå, har vi en deal? Ni kommenterar och jag bloggar?
 
Bra.
 
 
-

Kommentarer
Postat av: cecilia

Hur kom det sig att du valde att åka till Frankrike på utbytesår? :)

Hoppas ditt år blir superbra! Kram

Svar: Tack, det hoppas jag också! Tänkte svara på din fråga snart! :) Kram!
Ebba Blixth

2012-09-12 @ 20:29:09
URL: http://ceciliaaaaas.blogg.se
Postat av: Julia

åh, ibland glömmer man av att kommentera när man ströläser så många bloggar. Men här kommer en första ifrån mig i alla fall :)

Anledningen till att jag läser din blogg är för att jag tycker att just utbytesår verkar så himla intressanta och det är något jag gillar att läsa om. Något helt annat än alla överflödiga fjortisbloggar liksom. Läser en del ifrån usa, men kul att läsa någon från ett annat land också. Var i Paris nu i sommar och fattade tycke för landet och tja, när jag satt inne på den där sidan där man kan hitta utbytesstudenters bloggar så såg jag frankrike där jämte ditt namn och det lockade. Tycker det är jätte intressant att få lära sig mer om ett land på det viset ni bloggar delar med er för oss om.

Hoppas du får ett fantastiskt utbytesår och hoppas du får komma till Paris, verkligen en fantastisk stad :) kram (frågestund hade varit roligt framöver för övrigt)

Svar: tack så mycket, det hoppas jag också! Jag har varit i Paris en gång, var runt 10 då tror jag, men vill hemskt gärna åka dit igen och det kommer jag troligtvis också att göra inom en snar framtid! Kram!
Ebba Blixth

2012-09-12 @ 23:36:11
Postat av: Pelle

Oxå sugen på ett utbytesår, så din blogg är en av många jag läser. Frankrike är ett tänkbart val men jag hade nog tänkt mig US i första hand... Hur är disciplinen i skolan, lika sträng som man hört? Å går ni även på lördagar?

Svar: tack för kommentaren och om du är sugen på ett utbytesår så ÅÅK! och USA är ju inte helt fel det heller om det skulle bli så! svarade på din fråga nu förresten :)
Ebba Blixth

2012-09-13 @ 08:28:27
Postat av: Titti

Äntligen lite shopping! Bra gjort.

2012-09-13 @ 09:48:48
Postat av: Johanna

man glömmer liksom bort att kommentera även fast man läser allt du skriver... jag följer iaf din blogg för att det är intressant att läsa om någon som åker på utbytesstudentår någon annanstans än till usa. sen så skriver du så otroligt bra!! det är så himla många bloggar som blir överflödiga, med för mycket text och dålig text osv. så jag blir glad varje gång jag sett att du uppdaterat :D

Svar: åå tack så jättemycket, vad glad jag blir!! och jag vet att man lätt glömmer att kommentera, jag gör också det ofta!
Ebba Blixth

2012-09-13 @ 14:48:03
Postat av: Ellen

Så det är alltså inte bara jag som läser :P
Gillar värkligen din blogg så för se till att ge lite till baka till dig ;)

Svar: vad glad jag bli att du gillar bloggen, kram på dig! :)
Ebba Blixth

2012-09-24 @ 19:19:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0