On manque trois balls

I vanliga fall slutar jag klockan 18 på måndagar med två timmars idrottslektion som sista pass. Igår var det lite annorlunda dock då vi nu har avslutat första trimestern här. (I Sverige har vi ju två terminer i skolan, här är skolåret indelat på tre.) Det innebär även att den första av våra tre sporter är avklarad, i mitt fall golf.
 
Under dessa golflektioner har vi blivit tilldelade tre varsina bollar, en golfbäg på fyra och en varsin peg. Skulle man råka tappa bort denna värdefulla peg så är det till att ta fram plånboken och betala för den för övrigt.
 
Sen har vi tillbringat två timmar på en rugbyplan med att slå iväg dessa bollar för att sedan gå och hämta dem. Om och om igen. Och vad då disciplin att man väntar in alla så man går och hämtar sina bollar samtidigt? Nej här går man när man själv är klar, orka bry sig om risken att få en golfboll i huvudet liksom. Men men, förbättrade iallafall min teknik. Tror jag.
 
Sen hade vi själva provet. Man skulle slå olika långt så bollen hamnade i fyra olika zoner, till detta hade man sex försök. Plus att alla andra som väntade på sin tur står och tittar på. Tanken att man kan ha en dålig dag eller så existerar inte.
 
Sen var det några andra stationer också men allt var så stressat och odisciplinerat så det slutade med att jag aldrig gjorde klart. Men min skola bryr sig verkligen inte om vad jag gör och vad jag inte gör. Lite tråkigt ibland kanske men jag trivs som det är.
 
Nästa sport på schemat är i alla fall friidrott, ska bli intressant. Om man ska tro alla som jag har pratat med om det så är det tydligen rena helvetet. Men det återstår att se.
 
-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0