Coucou

Jag har, som det märkts väldigt tydligt här, inte suttit vid datorn särskilt mycket alls den senaste tiden. Det glädjer mig att säga att jag inte haft tid, för det betyder att jag gör saker på dagarna och inte bara sitter hemma utan att göra något alls.
 
Jag har även börjat skriva inlägg här men det har alltid slutat med att de hamnar i utkast. För mig har de känts så fåniga. Beror mycket på det faktum att jag skriver på svenska. Hatar svenska, vad är det för språk? Det är extremt sällan jag använder mig av mitt modersmål nuförtiden.
 
Eller egentligen alla tre språken. Mina engelskakunskaper dalar samtidigt som franskan blir bättre och bättre. Men min franska har lång väg kvar innan den ligger på samma nivå som min engelska. 
 
Så ibland känner jag en stor frustration när jag vill uttrycka mig. Jag vet vad jag vill säga men hur säger man det? Och på vilket språk är det man använder det uttrycket? 
 
Och engelskan orkar jag inte oroa mig för, den kommer komma tillbaka när jag kommer hem igen.
 
Det glädjer mig att ni fortfarande har tittat in här även om jag har haft annat för mig. Och nu ska jag börja uppdatera igen så ni får ju gärna fortsätta med det!
 
 
-
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0