Alla fyra målen

Känns lite som att jag lämnade Sverige vid fel tidpunkt rent sportsmässigt. Eller ja, när man tänker fotboll.
 
Satt och slötittade på Italien - Frankrike igår kväll då kommentatorn kommer med en kommentar som får mig att vakna till liv. Sverige har slagit England med 4-2 och en viss person har gjort alla fyra målen för Sverige. Går genast in på Facebook för att få detta bekräftat och ja, där finns alla de där fotbolls-statusuppdateringarna. De där som alla verkar ha en åsikt om. 
 
Och ja, vilken gud han är Zlatan. Helt otroligt.
 
Kommer till skolan idag och där står en grupp killar i min klass flockade runt en Iphone. Den spelar gång på gång upp det där sista 4-2-målet. Det där magiska målet.
 
Han är verkligen stor här i Frankrike Zlatan och när jag säger att jag är från Sverige så är den vanligaste kommentaren - "Aaah Zlatan Ibrahimovic!!"
 
 
-

Kommentarer
Postat av: Tara

Hej Ebba, jag hörde att du åker med YFU och tänkte bara höra hur mycket du måste betala själv för ditt utbytesår? :) Du får gärna svara till min mail: ttara@live.se :)

Svar: hej tara! jag har precis svarat på din fråga på bloggen, inlägget dyker upp imorgon mitt på dagen. Är det något annat så fråga gärna igen! :)
Ebba Blixth

2012-11-21 @ 20:43:00
URL: http://www.xit.nu/bloggar/style_by_tara

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0