Missa här hemma

BAAM! Idag kom den. Rädslan alltså.
Eller rädsla och rädsla, vet inte riktigt vad det ska kallas. Att när jag tänker på mitt utbytesår så blir jag inte exalterad upp över öronen, det kanske är en bättre definiering. När jag kommer hem igen så kommer mina kära klasskamrater och vänner att börja trean. Trean betyder snart student, vilket ligger så sjukt långt fram i tiden. Vilket betyder att jag kommer vara borta så sjukt länge. Fanfanfan vad läskigt.

Sen tror jag inte att det endast beror på det. Jag trivs så otroligt bra med allt. Jag älskar mitt liv, med ursäkt för att låta sådär muppig. Ibland händer det saker som gör att jag önskar att jag kunde stanna hemma. För självklart så dyker grejer upp så här mindre än fyra månader kvar till avresa. Självklart. Jag är helt enkelt rädd för vad jag kommer att missa här hemma under mitt år utomlands.

Och jag som fnös åt att läsa om andra som hade precis denna rädsla för vad de skulle komma att missa och här sitter jag nu själv. Karma's a bitch. Är det nu man ska använda det uttrycket?Detta är mitt lilla dilemma just nu.

Men åka, det ska jag. Var så säkra på det.

-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0