Inte helt stabil

Sista skiddagen för i år förvandlandes till en snowboarddag i söndags. En underbar dag. Det finns en viss charm med att ha på sig täckbyxor, jacka och underställ när solen skiner, det är sisådär 15-20 grader i luften och det är fortfarande snö i backarna. Det är Åre när det är som bäst. Sen det faktum att vi kan ta tåget upp över dagen gör det hela ännu bättre.

Sista skiddagen för i år är alltså förbi. Men det kan lika gärna vara sista skiddagen på mer än ett år. Jag har ju ingen aning om var jag kommer att bo nästa år eller vad min värdfamilj gillar att göra. Visst, jag kanske hamnar i de franska Alperna men jag kan ju lika gärna hamna någon annanstans.

Mysigt att det sista jag gör är att dra en fräsig vurpa. Fortfarande inte helt stabil på denna bräda med andra ord. Men det känns bra att det blir mitt sista minne från backarna på ett tag. Absolut.-

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, har en liten fråga jag! Jag var inne på YFUs hemsida nyss och läste att du hade fått ett stipendiumpå 10 000 kr!! blev du inte sjukt himla glad då, jag menar det är ju ändå en bra hjälp eftersom själva utbytet kostar rätt så mycket allt som allt! hur gjorde du för att få det, skulle man skriva ett brev om sig själv osv eller?

Tacksam för svar, och din blogg är väldigt bra förresten! ska defenitivt läsa den under hela ditt utbytesår, det är så kul att läsa om någon som INTE ska åka till USA :))

2012-05-08 @ 18:48:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0