Alla krafter

Det tar verkligen alla krafter att ha en annan person som man måste ta hand om HELA TIDEN. Det jag längtar efter mest just nu är att få kliva ur denna mammaroll och få ligga på soffan med en fet godispåse och slötitta på program som Scrubs och How I Met Your Mother. Jag saknar egen-tiden helt enkelt, så hoppas varför ni förstår varför jag inte är lika aktiv här som vanligt.

Idag har våra kära fransoser följt med oss på våra lektioner! De andra dagarna har de haft andra aktiviteter. Så på schemat idag stod matte och fysik, på engelska dårå. Det är dock bara fransoserna i vår klass som får privilegiet att förstå vad som sägs, alla andra klasser har ju lektioner på svenska. Men jag har en känsla av att det viktigaste inte är för dem att förstå, utan att bara få se hur det är.

Sedan blev det en utflykt till Arctura, café, skybar och 55 meter högt. Man upptäcker mycket nytt med sin stad när man upplever den som en turist.De tre tjejerna till vänster och killarna är fransoser. Han till vänster bor hemma hos mig!

-

Kommentarer
Postat av: Johanna och Sara

Idag är sista dagen på vår tävling där vinnaren vinner en av våra egna TAVLOR och får en publicering på bloggen. Vinnaren dras ikväll!

Gå in på:

http://geminaarts.blogg.se/2012/march/vinn-en-tavla.htmlom du inte gillar reklam så ber vi om ursäkt!

2012-03-23 @ 12:38:27
URL: http://geminaarts.blogg.se/
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

God kväll! :) Tänkte bara tipsa om min tävling där du kan vinna en valfri vara värd 500kr från Beachandmotion.

Allt du behöver göra är att kommentera inlägget :D

http://adaras.se/2012/march/vinn-valfri-vara-fran-beachandmotion-for-50.html#comment

Hoppas du vill vara med! Kram <3

2012-03-23 @ 23:53:05
URL: http://adaras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0