VÄRDFAMILJ

Okej. Jag funderade ett tag över om jag skulle skriva om detta nu eller om jag skulle vänta tills det är helt klart. Sen påminde jag mig om att denna blogg lika mycket är för mig själv som för de som läser den. Jag ska kunna titta tillbaka på mitt utbytesår om några år och kunna läsa om allt, inklusive alla förberedelser.

Därför skriver jag detta nu!

Klockan åtta nu ikväll fick jag ett samtal från YFU-kontoret. Och ja, det var samtalet med stort S. YFU i Frankrike har hittat en familj som vill ta emot mig i höst! Mest troligt så hoppade mitt hjärta över några slag när jag fick höra det, jag trodde inte att det var på riktigt. Att det äntligen händer mig!

Familjen består av en ensamstående mamma och hennes dotter som är lika gammal som jag är. Att få ett värdsyskon i samma ålder är något som jag hela tiden drömt om och hoppas på att få!! De bor i en mindre stad, vilken vet jag inte än. Orsaken till det skulle jag tro är detta:

Tydligen så är inte någon offentlig skola i staden redo för att ta emot en utbytesstudent. Därför skulle jag få börja på en privatskola. Och med privatskolor så kommer skolavgifter. Så med största sannorlikhet skulle jag behöva betala en skolavgift på några 100 euro. Så man skulle kunna säga att det nu är mina föräldrars beslut om jag ska tacka ja till denna placering eller inte, eftersom det är mina föräldrar som betalar.


Men tro mig, jag vill verkligen tacka ja och förhoppningsvis så kommer jag göra det också. Det känns hur bra som helst nu när det har fått sjunka in lite. Jag börjar förstå att det äntligen är på riktigt nu!

JAG HAR FÅTT VÄRDFAMILJ!! AAAAA!!


Återkommer med mer information snart, jag vet inte särskilt mycket mer än såhär just nu!

ÅÅÅ, lyckaaa!!!

-


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Grattis!!! Hopas att det löser sig :D

2012-06-03 @ 17:34:28
URL: http://lovisaintheuk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0