Trettioåtta

Lika bra att börja gå igenom YFUs packlista för att se om något akut saknas som måste köpas i Sverige innan jag åker. Detta sa jag till mig själv och ett tag senare stod det ganska klart att det inte kommer att bli så lätt som jag förväntat mig att packa om några veckor. 4 kortärmade tröjor, skjortor eller blusar och 1-2 tjockare tröjor. Det skulle alltså betyda att jag endast skulle ha med mig högst 6 tröjor, totalt alltså. Nääääee va. Denna packlista bör nog utvidgas lite. Får göra mig en egen så småningom när det börjar bli dags.
 
 
Fast förstår ändå varför man inte ska ha med sig så mycket kläder. Man lär ju vilja köpa ganska mycket nytt när man kommer fram. Men ändå.
 
-

Kommentarer
Postat av: Jennifer / Ett år i North Carolina

När man tänker spontant på packningen så tror man att man behöver ha med hela garderoben för att klara sig ett år, men jag tror faktiskt att den där listan är ganska bra. Jag kommer (försöka, haha) packa undervikt så att jag kan shoppa massa nytt utan att behöva oroa mig för övervikt sen på inrikesflyget :)

Svar: Ja det låter ju smart det där med undervikt. Själv slipper jag tänka på det då jag inte har något inrikesflyg inplanerat! Och ja, jag tror också att listan är bra egentligen :)
Ebba Blixth

2012-07-28 @ 09:16:36
URL: http://jenniferusa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0