Traumatisk uppväxt

Jag vill verkligen ut och resa! Jag vill se så mycket jag kan av världen och uppleva allt som går att uppleva!

Något som jag har drömt om lika länge, om inte längre, som jag drömt om ett utbytesår är att åka som voluntär till ett utvecklingsland.
Just nu är jag väldigt inne på att ta mitt pickpack och åka till Zimbabwe i Afrika. Det vore en otrolig upplevelse att få jobba på ett barnhem eller med utsatta kvinnor. Det är något som jag har bestämt mig för att jag ska göra och jag har redan börjat titta runt på olika hemsidor som erbjuder detta. 
Och det ska inte bli läxa-effekten. Med andra ord så har jag inga planer på att skjuta upp det så väldigt länge. Jag har tänkt att dra så fort jag har tagit studenten. Okej kanske inte samma minut som jag lämnar Wargentinsskolan men samma år iallafall.
Jag försöker liksom intala mig själv att om en händelse sker samma år så är det i princip samma sak som att säga att den inträffar nu. Av ganska självklara anledningar.När jag var liten så hade jag en stor dröm om att få äga en sån här jordglob, jag tror att det var någon form av hemlig dröm från min sida. Men jag fick aldrig någon jordglob! Kan ni förstå vilken traumatisk uppväxt jag hade?

-

Kommentarer
Postat av: Mihan

Underbar blogg du har tjejen!

2012-01-07 @ 21:00:25
URL: http://mihanmadjids.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0