Byta miljö

Och jag som hade tänkt att gå och lägga mig tidigt ikväll, men tydligen så var det hockey på tv. Där gick mina vända-tillbaka-dygnet-planer upp i rök. Jag får ta och satsa på det imorgon istället då.

Imorgon bär det förhoppningsvis av till fjällen om vädret tillåter. Årets första slalomåk är pinsamt nog inte gjort än. Jag hoppas bara att min fot håller, det har varit lite si och så med den ett tag nu. Och med ett tag så menar jag 20 veckor. Fotboll är en farlig sport, punkt slut.
Jag tycker dock inte att det är lika roligt att åka slalom nu som jag gjorde för några år sedan. Kan ha vissa likheter med lyssna-sönder-en-låt-fenomenet. Det krävs variation så man inte tröttnar.
Därför så kan det ju vara bra att byta miljö i ett år. Det är ju liksom inte säkert att jag kommer stå på ett par slalomskidor nästa säsong. Men om det skulle vara så att jag gör det så är det ju på fransk snö. Det är annat än de jämtländska fjällen det.


Inte för att det är några fel på de heller egentligen. Nog mig det är fel på snarare.

-

Kommentarer
Postat av: Jarske - Barbie on the outisde, Rocker on the inside

Hejsan!

Jag har precis flyttat till Barcelona, kika gärna in på min blogg och läs om hur jag anpassar mig till det nya landet och kulturen, och försöker lära mig ett helt nytt språk. Samt hur jag och min pojkvän klarar ett långdistansförhållande på 255 mil.

Pussen!

2012-01-04 @ 21:51:54
URL: http://jarske.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0