"Bah tu parles très bien francais"

När det kommer till det franska språket så hade jag en period då jag kände hur jag verkligen utvecklades jättemycket. Sen har det liksom stannat av och det har nästan känts som att jag gått bakåt i utveckligen. Är ganska så säker på att det inte är sant dock men har ändå känt mig otroligt frustrerad och nästan lite stressad och orolig över att kanske inte hinna lära mig så bra franska som jag skulle vilja innan detta året är slut. Men jag är allmänt ganska så hård mot mig själv. Jag vill alltid vara bäst på allt jag gör, något annat räknas inte. Och det är ju ganska så naturligt att jag inte är bäst på franska när jag befinner mig bland människor som pratat detta språk sedan de lärde sig gå. 
 
Så jag ska ge franskan lite mera tid och även mig själv mer tid för att lära mig att uppskatta och vara nöjd med den utvecklig som jag hittills gjort.
 
Jag kallar inte mig själv flytande på franska men jag kan säga allt jag vill och jag förstår typ allt. Så ja, det största problemet är nog jag själv just nu.
 
 
-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0