Fräsiga träningsoveraller

Alltså hej. Jag tror att jag aldrig tidigare börjat ett inlägg med hej. Det gjorde jag ju i och för sig inte den här gången heller, men ändå.
Snart är det världscupspremiär i skidskytte här i Östersund. Jag kommer vara den där som hejar högljudast och som alla stör sig på. Fast nä, det kommer alla norskar att vara. Och ryssar. Men jag kommer iallafall att befinna mig på skidskyttestadion.
Jag älskar när det är världscupen här, för det kommer så många människor från hela världen hit! Idag på stan så såg jag en massa vitryssar i fräsiga träningsoveraller. De utmärker sig verkligen dessa utlänningar, rent stilmässigt. Det är vid dessa tillfällen man verkligen märker hur lika vi alla klär oss här.

Det ska bli intressant att se hur modet är i Frankrike och hur många som faktiskt följer det.Och nej jag har inte samma kläder på mig varje dag.

Det råkar bara vara så att jag inte har råd med nya för tillfället. Jag lever på 200 kronor i månaden för resten sparar jag till la France. Hellre slösa lite där och vara döfattig nu än tvärtom liksom.

-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0