En broschyr som fångade mitt intresse

I oktober 2010 så fick jag hem en bunt med broschyrer och reklam som nästan alla handlade om olika skolor och gymnasievalet. Det var inte första gången då det bara strömmade in brev angående gymnasier under den perioden och jag var föga intresserad när jag bläddrade igenom katalogerna. Men det var en broschyr som fångade mitt intresse. Vad den handlade om kan ni nog lista ut. "Åk på ett utbytesår, det bästa året i ditt liv!" (något sånt..), den texten prydde framsidan och jag kunde inte låta bli att läsa hela.
Sedan dess har jag varit fast. Tanken att åka iväg som utbytesstudent har aldrig legat långt bort.

Jag har egentligen aldrig haft det där riktiga suget efter att åka till USA som jag vet att många har. Så USA var inte ett alternativ för mig när jag skulle välja var jag ville åka. Jag har däremot alltid gillat Frankrike och kulturen och klimatet där så valet blev i slutändan ganska enkelt. Det var till Frankrike jag skulle.

Den 5:e januari skickade jag in en intresseanmälan till organisationen YFU. Jag funderade mycket fram och tillbaka angående vilken organisation jag skulle välja och efter listskrivande och jämförelser så vann YFU.

Nu har jag blivit accepterad av YFU och i det nyligaste brevet fick jag reda på att allt det riktiga pappersarbetet kommer dra igång först i höst. Så jag antar att det bara är att vänta!

Jag måste bara tillägga att jag är väldigt tacksam över hur tillmötesgående mina föräldrar var när jag sa att jag ville åka som utbytesstudent. De står bakom mig och mitt beslut att åka iväg och det är jag lättad och glad över.


Och med detta så välkomnar jag er till min blogg, som till kommer att handla om mig och därför väldigt mycket om mitt kommande utbytesår. 

Så tjingeling för nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0