Ut i världen

Jag har egentligen aldrig varit den som längtat efter att få lämna kalla och trista Sverige. För inte så länge sedan så drömde jag inte om något annat än ett liv i en svensk stad tillsammans med en familj. Inte för att det är något dåligt med det, absolut inte. Det var precis så jag ville ha det. Däremot så har jag alltid gillat att resa men jag har aldrig haft tanken på att bo utomlands. Nu vill jag inget hellre än att prova vingarna på annat håll.
Om jag inte minns fel så var det nog i samma veva som Explorius broschyr landade i min brevlåda i oktober som dessa tankar kom. Jag visste knappt att man kunde vara utbytesstudent då men det tog inte många minuter innan jag visste att det var det jag ville bli.
I mina tankar har jag nu hunnit ett steg längre. Man skulle lite flummigt kunna säga att jag redan varit i Frankrike ett år i min hjärna. Därför så har jag nu även börjat fundera på att plugga utomlands efter gymnasiet också. Vem vet, jag kanske till och med flyttar tillbaka till Frankrike. En anledning till att jag vill åka på ett utbytesår är för att det är en sådan bra möjlighet att skaffa kontakter utomlands. Det gäller inte bara i Frankrike utan i hela världen. Känner man människor på lite olika håll så är jag övertygad om att resten av världen inte kommer att kännas så avlägsen.
Jag vet inte riktigt vad jag vill säga med detta mer än att jag verkligen vill ut i världen. Jag vill se och uppleva nya saker. Jag vill vidga mina vyer.

-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0