Under sommarlovet

Jag köpte min dator den 16 februari för att vara lite för precis. Häromdagen gick den sönder för tredje gången så det var bara att lämna in på lagning igen. Det känns ju som att jag borde få häva köpet eller liknande. Jag tror att jag måste lusläsa konsumentköplagen eller något. Men problemet är ju att det sedan måste översättas till normal svenska innan det går att tyda något av det som står där. Men jag har ju ett helt sommarlov på mig.
Det känns ju inte lite osäkert att ta med en halvt trasig dator till Frankrike nästa år. Och glöm att jag ska lägga ner pengar på en ny, för de pengarna existerar inte för tillfället.

Sen undrar jag när det börjar bli dags att söka stipendier och grejer? Bara att hitta lämpliga stipendier känns ju inte som en dans på rosor, så att säga. Men YFUs stipendier verkar gå att söka redan nu.
De har fyra olika typer och jag har tänkt att söka två av dem. Jubileumsstipendiet och Europastipendiet. Jag tror att jag ska satsa på att skriva de texter som krävs nu under sommarlovet, eftersom jag vill lägga ner mycket tid och ork på dem så att jag blir helt nöjd. Annars kommer jag verkligen ångra mig, jag har en förmåga att älta sådana saker lääänge.
Sedan så behövs det rekommendationsbrev från minst en lärare också. Det kan man ju faktiskt vänta lite med. Att störa en föredetta lärare med en sådan sak känns inte som första prioritet såhär i början på sommarlovet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0