Svart på vitt

Seriöst, jag måste bara prata om vädret lite mer. Det kan inte ha varit mer än två-tre solfyllda veckor den här sommaren/våren. I påskas var det tydligen väldigt fint väder + sista skolveckan, då det var soligt iallafall tre dagar av fyra. Senaste matchen (i förrgår) funderade jag helt seriöst på att ta på mig underställ under matchkläderna. Hallå, i slutet av juni??!
Om det verkligen måste vara mindre bra väder så kan det väl lika gärna spöregna, det är ju iallafall mysigt. Typ.

Från det ena till det andra så kan jag meddela att det faktiskt är ganska skönt att ha slutat grundskolan. Nu känns det mer som att jag inriktar mig på det jag verkligen vill hålla på med och lämnar vissa typer av människor bakom mig.
Om jag inte minns fel så är det den 1 juli som jag får gymnasiebeskedet. Jag längtar lite, för då går det att skåda svart på vitt. Däremot så är jag hyfsat säker på att jag kommer att komma in på natur internationell (där alla ämnen läses på engelska) som jag har sökt. För jag är väldigt nöjd med mina 300 poäng som jag i slutändan skrapade ihop.
Däremot så känns det inte som att jag kan njuta fullt ut av att börja gymnasiet. Jag vill ju egentligen att hela ettan ska gå riktigt fort. Det går inte att längta till skolstarten i år för mina tankar ligger på skolstarten nästa år, som kommer äga rum ett antal 100 mil söderut. Skolavslutning.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0