Stressad

Gå in på YFUs hemsida, läsa alla trådar på utbytesstudent.se's forum, läsa alla utbytesbloggar... Och för att göra det hela ännu mera spännande så kan man göra dessa saker flera gånger. Tillslut så lär man sig vad det står och behöver knappt titta på texten längre.
Smarta människor har nog förstått vid det här laget att jag har kommit in i en period av stor utbytesmania. Jag antar att det till störst del beror på att 11/12:orna snart åker iväg. Jag läser överrallt om folk som får värdfamilj eller ett avresedatum. Det gör mig lite stressad. Det känns nästan som att Frankrike inte kommer att finnas kvar när det är min tur att åka. Jag kan intyga er om att det är en konstig känsla, helt klart.

Men jag har upptäckt vad som får mig att lugna ner mig och inte stressa. Det är att teckna. Jag hade en period för cirka ett halvår sen då jag inte gjorde annat. Och nu när jag har sommarlov så har jag fått tid till att plocka upp pennan igen.

Detta är vad jag har åstadkommit sedan skolan slutade den 10 juni:Den högra är dock inte klar än. De tråkigaste delarna kvar så det kan ta ett tag...
Jag drar en vild chansning och säger att den vänstra tog 7-8 timmar att göra. Grymt tidsfördriv.

Om vi säger 7 timmar så hinner jag, till denna period nästa sommar, göra ungefär 1251 stycken liknande porträtt. Men eftersom vi är konstruerade till att behöva sova så halverar vi det och får fram ca 625 porträtt. En onödig tanke bara.


-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0