Inte på träd

Jag sitter här just nu och är lite sad över att jag inte ska åka utomlands i sommar. Jag blir kvar här i Östersund. Inte för att det är något fel med det, däremot så är det väldigt fel av mig att vara ledsen över det. Jag var faktiskt på Cypern på påsklovet och hade en väldigt trevlig tid. Det är bara det att jag nästan alltid har tankarna utomlands. Därför så känns det lite tomt.
Men det jag märkte med Cypernresan var att jag verkligen inte är något chartermänniska. Det var första gången jag åkte på charter och jag blev lite chockad över att hitta en sådan sak som Mariekex i affären. Och sen så är ju själva grejen med att åka utomlands att inte någon förstår vad man säger när man pratar svenska. Haha, enligt mig alltså. Jag vill kunna utforska stället man åker till och ta reda på busstider och öppettider själv. Vara mer självständig alltså. Vartannat år brukar vi (släktingar på mammas sida) åka på sådana resor. Vi hyr ett hus någonstans och har det fint. I år är det dock ett mellanår så jag kommer ändå inte att behöva ha något pass i sommar (som för övrigt har gått ut nu).
Dock så hade jag hellre velat vara hemma nästa sommar istället. Sommaren före the big thing liksom. Men jag får väl se hur jag känner då, jag kanske stannar hemma helt enkelt. Det är ju dyrt att åka utomlands och pengar växer så vitt jag vet inte på träd.


-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0