Att få brev

Jag hade min intervju omkring februari. Den var på Folkets hus/OSD här i stan och inföll samtidigt som YFU hade informationsmöte om att bli värdfamilj. Jag kommer ihåg att det var väldigt kallt den dagen, haha. 
Intervjun bestod av cirka 20 frågor kanske, vissa svårare att svara på än andra. Till exempel var jag har för förväntningar på utbytesåret och hur min "drömvärdfamilj" ser ut. Men det var liksom inga frågor för att sätta mig på prov eller så. Det var en väldigt avslappnad intervju och det kändes helt klart som att jag redan var antagen, vilket jag i princip var skulle jag tro. Det som gör att man blir antagen är ju att man visar vilja att åka. Och genom att jag hade anmält mig så hade jag ju visat vilja, ungefär så.

Efter cirka två veckor så fick jag hem brevet som bekräftade att jag var antagen. Det var ganska många papper bifogade. Bland annat regler och information om försäkring, även "brev 1" med allmän information. Ungefär det som redan finns att läsa på olika hemsidor.
Tre papper skulle skickas tillbaka med underskrift. Ett "ja-jag-accepterar-min-plats" och ett där jag+föräldrar, med en underskrift, bekräftar att man accepterar alla regler och bestämmelser.
Nu skriver jag ur minnet så ta detta med en nypa salt. Något som jag däremot är 100% säker på är att det var huur kul och spännande som helst att fylla i dessa papper, äntligen!

Sedan dess så har jag fått "brev 2" med ytterligare information. Inte så mycket nytt egentligen men ändå kul att få brev ju.



Och nu sitter jag här och försöker klura ut när det, enligt YFU är höst.

-

Kommentarer
Postat av: loli

åå vad coolt att åka till frankrike, jag önskar att jag hade vågat åka till något lite mer okänt än ett engelsktalande land, ibland faktiskt!!

2011-07-20 @ 17:37:28
URL: http://louisewi.blogg.se/
Postat av: josefine

Åh vad roligt att du skaffat blogg nurå! Har jag en till att följa ;) & jag saknar dig med gullefis, måste se till att träffas något innan du lämnar detta land! :) <3

2011-07-20 @ 18:53:41
URL: http://louiseejosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0