Snubben där uppe

Jag vaknar på mornarna med en hemsk halsont, cyklar till Jamtli med ont i halsen, cyklar hem där vid halv fem med  en smärtande hals och kryper tillslut ner i sängen och vågar knappt svälja för ja, ni vet vad.
Detta sammanfattar nog mina senaste dagar på ett passande sätt. 

Sen kan jag ju berätta att det nästan inte är några svenska människor som besöker Jamtli längre. Många har väl börjat jobba antar jag.
De senaste dagarna har jag dock stött på tyskar, danskar, norrmän (of course, denna stad är full av norskar under sommaren), tyskar och bara snubben där uppe vet vad. Senast idag förklarade jag för några polacker varför sängarna från 1895 är så korta.
Ligger en person ner och sover är det faktiskt så att alla kroppens vätskor pallrar sig upp i huvudet vilket resulterar i att denna sovande människa blir knäpp och sjuk.
Sånt här har jag blivit expert på att säga på engelska. Grymt sommarjobb.

Sen så igår så var det faktiskt en grupp franska ungdomar där! Jag tänkte gå fram och börja prata franska med dem. Sedan kom jag på att jag inte kan prata franska (långt ifrån på ett förståerligt sätt iallafall), skit också. 
Så nu är jag grymt ivrig på att pränta in detta vackra språk i min hjärna!

Jag har en otroligt vacker bild på mig i mina fräsiga jobbkläder. Men hur jobbigt är det inte att traska upp för trappen och hämta sladden till kameran? En annan dag, tänk på min stackars hals!
Kommentarer
Postat av: ewelina

ja, tack!

okej, gud va roligt :D

2011-08-16 @ 12:00:45
URL: http://evertsusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0