Skulle ta bollen

Jag spelade match igår. Jag skulle ta bollen i en närkamp. Jag tvekade en halv sekund. Jag sitter nu här med kryckor på grund av en kraftigt stukad fot.
Jag är så grymt jävla sur och bitter. Inte helt på grund av min svullna och lindade fot, mest på grund av att jag tillät mig själv att bli skadad. Att hon som jag sparkade ihop med lyckades sparka sönder min fot. Jag vet hur man känner sig när man skadar någon annan på planen. Självklart är det inte kul, men det blir som någon slags bekräftelse att man inte tvekar och att styrkan finns där.
Jag känner mig sä jävla svag och sämst på grund av att jag blev skadad. Gör man allt rätt så ska det inte behöva hända, det gäller alla. Jag gjorde fel, jag tvekade, och det är jag så bitter över. Jag är sur på mig själv och ingen annan.

Sen är jag sisådär jättelättad över att det inte är i år som jag beger mig till Frankrike. Hur skulle det ha gått med kryckor? Jag får dock gå min första dag på gymnasiet imorgon med dessa handkillers. Men, men, jag slapp ha gips iallafall.Jag har träningsvärk i armarna.


Kommentarer
Postat av: Emilia

Svar: Jag har en HTC Desire, det är min svenska fast med amerikanskt simkort i bara!Krya på dig, hoppas foten läker fort. Jag spelade fotboll i sju år men var tvungen att sluta pga av fotledsskada. Men underbar sport!

2011-08-29 @ 06:37:32
URL: http://emiliaaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0